Bossbloemen

Welkom op onze website, in onze winkel houden we ons vooral bezig met de beleving en willen we iedereen laten zien wat bloemen en planten kunnen doen. Graag denken we met u mee. We maken bloemwerk voor zowel privé, zakelijk, feesten en evenementen, Ook voor rouw, trouw en gelegenheid bloemwerk kan u bij ons terecht.

Op deze website hebben we ook een bestelformulier waardoor het makkelijker is online te bestellen, als u het bestelformulier invult ontvangt u een factuur om te laten weten dat de bestelling in behandeling is genomen.

Collectie

Graag werken we met de mooiste bloemen en planten ook staan de thema’s stoer natuurlijk en plantaardig centraal. Onze planten en bloemen voldoen allemaal aan een duurzaamheids kenmerk, goed gekweekt, tot zelfs biologisch vraag er naar in de winkel . Graag werken we met speciale bloemen en planten zoals rozen uit Equador, seizoensbloemen, bijzondere orchideeën. Ook hebben we unieke vazen en potten u kan ook bij ons terecht voor natuurlijk gebonden bloemwerk en boeketten.

Over ons

in onze winkel hebben we speciale bloemen zoals rozen uit Equador, seizoensbloemen en bijzonder gekleurde orchideeën . Ook hebben we unieke vazen en potten met de hand geboetseerd en gedraaid. en kunt u bij ons terecht voor mond geblazen glaswerk en plantaardige objecten.

Contact

Wilt u meer weten wat Bossbloemen voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op via onderstaand webformulier.